dimecres, 13 de gener del 2016

ULTIMO RESORTE - POST MORTEM (1994)


Ultimo Resorte era una de las bandes primigenies del punk "estatal", fundacionals de la escena punk barcelonina. L'adjectiu Mitics es queda curt.

Formats l'any 1979, amb un Punk primitiu, visceral, amb la provocacio per bandera, geniuna actitud i "leitmotiv" del punk.  Despres, amb els canvis de formacio i les diferents influencies van encaminarse a un estil mes dur, casi hardcore o d-beat.

Aqui trobaras la demo de l'any 1981, que no es va editar en el seu moment, i fins fa poc era la unica grabacio disponible anterior al e.p., on ja acceleren el tempo dels seus temes. (VOMITO PUNK ROCK va editar la demo del 1980 en vinil)

Descarrega Post Mortem
inclou artwork

3 comentaris:

  1. SALUDOS SERGI
    GRACIAS POR MENCIONARNOS
    UR ESTAMOS MUERTOS SIN EMBARGO PARECE QUE EL PUNK SE RESISTE A MORIR SIN HABER ESCRITO SU PROPIA HISTORIA MARGINAL CON EL ORGULLO DEL PERDEDOR FEO Y RUIDOSO QUE YA NO NECESITA DE NADA PARA AUTOESTIMARSE Y QUE SIN EMBARGO LA SOCIEDAD LE VA DETRAS PARA QUE LES SALVE EL CULO CULTURAL, COMO NO TIENEN NI PIZCA DE IMAGINACION, PRECISAN APODERARSE DE LA BESTIA INSUMISA QUE ES LA UNICA QUE HA CONSERVADO SUS VALORES, LO DIGO POR LA EXPO PUNK DEL MACBA, Y POR EL PREGÓN DE LA MERCÉ, ANDAN PERDIDOS COMO POYOS DESCABEZADOS EN UN MUNDO QUE SE ESTA CAYENDO POR EL HUECO DEL ASCENSOR Y EXTIENDEN LA MANO HACIA NOSOTRXS PARA SALVARSE

    ResponElimina
  2. De nada Silvia. Gracias a ti!

    ResponElimina
    Respostes
    1. quiero descargar el demo de 1980 lo tienes o no

      Elimina