diumenge, 26 de juny del 2016

FREAKNATION / VIOLENT HEADACHE - SPLIT (2016)

Aquerst e.p. es va gravar ja fa dos anys (o mes!!), pero per motius que desconec no ho han editat fins ara.

Freaknation son de Trincherpe (Euskadi) i aquesta es la seva tercera grabacio (tenen un 10" i un 7"split amb Mad Thashers)
Aixo es GRIND CORE. Es un d'aquells grups que defineixen l'estil perfectament, com Nasum Terrorizer, Brutal Truth, Nashgul o Looking for an answer per exemple...
Els seus membres  tambe militen o militaven a Ras, Humilitate, Ira et Decesus, Trigger Travis,Violent Headache, Authority Crisis, Graveyard of Souls, Logical end, Mass Burial, Ruidoactivo, Sinergia.

Violent Headache era (sic...) una genial banda grindcore de Barcelona, retirats desde el 2013 (sembla que sense gaires esperances de que tornin). Aixi que aquest split es un treball postum, la ultima gravacio que van fer (hi ha uns temes per un LP, pero no estan complerts). I "cagundeu" es brutal!!! Segueix una certa evolucio que ja mostraven en l'split amb Necromph i els ultims 7",  pero sonant V.H.100%
En aquest split els seus membres son Tonyo (Entierro, Disputa, Scraps of food, Mobcharge,....), Chico (Totalickers, OBNI, Mal Cuerpo, Mobcharge....),  Fres (el cantant de Ras i Freaknation entre altres) i Kortat (Totalickers, Disundead, Ateh, Mordazas, Arrest etc...)

El podeu pillar a Kremon Records, per aqui al costat teniu un enllaç...
Descarrega Violent Headache / Freaknation split
inclou artwork

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada