divendres, 23 de setembre del 2016

MINIMUM ROKEROL (1995)

Aquest 7" venia amb el fanzine Minumim Rokerol nº 4, que feien els espitregats de La Roca del Valles.
Crec que quan es va editar aixo, tots els temes eren exclusius, o no s'havien editat encara.
No conec gaire la discografia de tots els grups: (potser falten dades...)
-Noveasno de Sabadell, van grabar una demo i el tema d'aquest e.p. Alguns membres van tocar tambe amb Plastidecore i Xmilk.
-Hasta el Kulo eren de Sant Andreu (BCN), van editar dos demos, i van deixart grabats bastants temes no editats. Han estat en altres bandes com OBNI, Assac, Mal cuerpo, 1 del barrio, 24 ideas, Ronya , Holocaust in your head, E150, Manifesto i un llarg etc....
-Inkisiçao de Portugal, tenen alguns splits (amb Turmoil, X-acto, Battle of disarm, i CFDL/Mere Dead Men/Disorder) i un k7. Al 2006 van recopilar tot en un cd.
-Dels Arrgh! nomes se que eren gent d'Inkisiçao.
-Freak Show eren de Fuengirola (Malaga), van editar alguns e.p. i splits (amb Alarma Social, Active Minds, Katastrofialue, Petrograd, 3 de bastos, Homo erectus). El seu tema apareix en el 7" homonin del 1995. Despres de Freak Show la majoria van formar 12 Aullidos,
-Els HHH, aqui en realitat son OvertHHHrow (si no coneixes o no saps res daixo ves AQUI) els temes son de la demo, que es van editar al 2000 en un split-cd amb What Happens next?, i el 2010 en vinil.

En el vinil, el tema de Arrgh! salta una mica, esta editat i retocat i no es nota gaire, pero aviso.

Descarrega Minimum Rokerol
inclou artork

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada