dissabte, 25 de març del 2017

AGNOSTIC FRONT - FOR MY FAMILY COMPILATION CD (no editat)

Agnostic Front es una de les bandes pioneres i mes representatives del Hardcore, fundadors, junt amb Bad Brains o Cro-Mags, de la escena Hardcore a Nova York.
Van neixer amb el nom de Zoo Crew a principis dels 80's. Els seus primers treballs son definitoris de l'estil, i els van convertir en punta de llança i emblema del NYHC, seguits per bandes con Sick Of It All, Youth OF Today, Warzone, amb les que  van compartir membres en varies ocasions.
A mitjans dels 80's i principis dels 90's es deixen influir per la vesant Crossover, que estava invaint la escena en aquella epoca. Crumbsuckers, S.O.D., Cryptic Slaughter, M.O.D. Suicidal Tendencies,  Corrosion Of Conformity, The accused i obviament D.R.I.
Despres d'una aturada de 5 anys, (durant els cuals Roger Miret i Stigma formen Madball), tornen a gravar i a tocar en directe.
Els seus nous LP's ja no son com al principi, pero  tenen la força i la contundencia necesaria,i mostren una evolució i  uns matissos que els fan molt interesants, amb mes o menys influencia OI!, punk o crossover segons l'album.

El que trobaras aqui son 23 temes de e.p.'s, i recopilatoris, 11 dels cuals no apareixen en les edicions regulars dels seus LP's, entre ells covers de Cock Sparrer, Business, Ramones, i les versions en castellà de tres temes seus.
Descarrega Agnostic Front- for my family cd




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada