dimarts, 12 de juny del 2018

CARRY OUT - DEMO 2 (1996)

Carry Out va ser una banda Hardcore de Barcelona, que en plena onada de bandes melodiques com Corn Flakes, Penguin Village, Innocents, Chilhood... es dediquen a fer Hardcore Old School, com altres contemporanis com Xmilk, All Ill, 24 Ideas.

Aquesta es la segona demo que recull diferents grabacions, En una cara trobem una grabacio amb el Robert Bertran (24 Ideas, Uprising, El Kaso Urkijo, Ö.B.N.I., Unabomber,  Mal Cuerpo, Assac!, Bacteria Forte, Lords Of Bukkake, Söm-Hi Nöise...) amb alguns temes que ja aparegueren en la primera demo.

A la altre cara troben 6 temes enregistrats en estudi amb Josep X (Manifesto, mes conegut con Josep Gargante, militant de la CUP que compaginava ser regidor a l'ajuntament de BCN amb conductor d'autobus metroplotita), i 4 temes en directe que formarien part del LP recopilatori "Invasion of the Hardcore Crew".

Els credits te en alguna errada e  l'ordre dels temes, posa que hi ha una versio dels Crudos, pero no esta...

Altres membres eren GG Dani, que despres de Carry Out va formar Ö.B.N.I. (de fet l'ultim bolo de Carry Out va ser el de presentacio d'Ö.B.N.I., el 30 de juliol de 1995) i el Ricard d'Innocents, entre altres dels que no tinc cap informacio.

Descarrega Carry Out demo 2
(inclou artwork)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada