dissabte, 14 de setembre del 2019

BASTARDOS DEL METAL - BOMBAS DE ODIO (2019)

Bastardos del metal, de Zaragoza, formats a principis dels 90's per Avellano a la veu (Proyecto Terror, Mobcharge, Electropils), Kike i Eugenio  a les guitarres, Pelegrind al baix i Churrerro a la bateria, barrejaven hardcore, grind i thrash, amb un so bastant semblant a Crusher, o als primers  S.A., Beer Mosh pero amb actitud!
Al 1991 van grabar la demo "Historias de amor", que els va donar a coneixer.
Van fer un bon grapat de concerts amb bandes con Ruido de rabia, Crusher, El corazon del sapo, Spermbirds, SDO, Beer Mosh, Maelstrom...colaboran amb mogudes per la insumisio, preos, okupacions etc...
L'any 1992 dos temes seus, "Gente demasiado lista" i "Cada uno es como es", grabats per la ocasió, es van incloure en l'split "A traves de los barrotes" junt amb ACME, El corazon del sapo i KBKS (Karrero Blanko Kampeon de Salto), en benefici al pres politic Pablo Serrano.








Tambe s'extreu "U.V.E." (info sobre aket tema aqui) per el recopilatori del segell Olo Producciones "Walking on the wild side", junt amb Ronya, Melapela, Fame Neghra, Andanada 7, BAP!!, Intolerance, Budellam i un total de 25 bandes (jo els vaig coneixer amb aquesta cinta)
Aquell mateix any 1993 es disolen.


Al 2007 Impulso Ruin Records de Peru edita un cd que inclou la demo i les dos temes del compartit, amb el nom de "Historias de amor". (tambe van editar el cd discografia de Proyecto Terror, entre altres)

Uns deu anys mes tard la banda es reforma amb Avellano i Churrerro a la veu, Kike a la guitarra, Eugenio al baix i Jesus a la bateria, i despres d'uns quants assajos comencen a fer concerts amb bandes con Nashgul, Disturbance Project, Ira et decessus... presentant el seu nou cd "Bombas de odio".
En aquest treball van regrabar casi tos els temes de la etapa anterior, mes sis temes nous.
No cal dir que obviament el so i la cualitat de la grabacio es molt millor que l'anteriror, basicament gracies als mitjans dels que van disposar, pero tambe es important destacar que ha diferencia d'altres bandes que han regrabat els seus antics treballs amb un resultat bastant pèsim (S.A. i el seu Sesion 2 per exemple) els temes de "Bombas de odio" som bastant mes extrems, s'enfoquen mes cap al crust, i guanyen molt amb les dos veus. Aqui em recorden mes al "Injusticia" de Radikal Hardcore, als reformats Ultimo Gobierno....Be, aqui sota tens l'enllaç per desacarregar el nou cd i el recopilatori del 2007, comparal's tu mateix. I ja saps, si t'agrada i vols recolzar la banda ("buenu" la banda ja no perque ja s'han tornat a disoldre!) i els segells que ho editen, intenta fer'te amb una copia, nomes per 5€. Bon profit!!

Descarrega Bombas de odio    Descarrega Historias de amor                            
(inclou artwork)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada